3 tips voor een goede mjop

1 Zorg dat de horizon in uw plan minimaal 10 jaar is. Uw bouwkundige delen zoals dakbedekking gaan 20 tot 30 jaar mee. Door uw horizon goed te kiezen reserveert u altijd voldoende en voorkomt u hoge reserveringskosten in de toekomst.

2 Kies voor deskundige bedrijven voor onderhoudswerkzaamheden. Voor veel werkzaamheden bestaat er een KOMO-regeling. Klik hier om een kwaliteitsverklaring te zoeken. Vraag bij twijfel advies op bij uw ikeuringsbureau of bij uw beheerder.

3 Kies een betrouwbaar en deskundig keuringsbureau voor het uitvoeren van uw MJOP. Er zijn veel aanbieders die niet altijd even snel en goed werk afleveren. Bij Zogekeurd bent u aan het goede adres. Wij werken alleen met bureaus met een landelijke dekking en kopen groot in. Zo heeft u een voordelige MJOP die altijd wordt uitgevoerd door een bekend bureau dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Geef uw adres en het aantal appartementen (en of winkels) op en u ontvangt gelijk een vrijblijvende aanbieding voor uw MJOP.

Klik hier voor een voorbeeld van onze meerjarenplanningen. Voorbeeld MJOP