Een deskundige bouwkundige keuring in Amsterdam

  • Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

Wilt u een bouwkundige keuring van uw huis in Amsterdam laten uitvoeren en een nauwkeurig rapport laten opstellen? Schakel dan de ervaren specialisten van Zogekeurd uit Geldermalsen in. Onze inspecteurs hebben de kennis en kunde om uw bouwtechnische keuring in Amsterdam efficiënt en tot in detail uit te voeren, uitgewerkt in een helder bouwkundig rapport. We stellen strenge eisen aan onze keuringen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U profiteert bij ons niet alleen van een deskundige en efficiënte aanpak, maar ook van scherpe prijzen en een snelle levertijd van het rapport. Ontdek hoe wij u in Amsterdam optimaal van dienst kunnen zijn met onze bouwtechnische keuring!

Bekijk ons aanbod keuringen

Waarom laat u een bouwkundige keuring uitvoeren in Amsterdam?

Wanneer u bijvoorbeeld een nieuw huis in Amsterdam gaat kopen, is een bouwtechnische keuring en het laten opstellen van een bouwkundig rapport aan te raden. Bij een eerste bezichtiging ziet u vaak alleen de ‘buitenkant’ en wordt de technische staat maar gedeeltelijk in beeld gebracht. Ook al denkt u dat uw toekomstige nieuwe woning in Amsterdam in goede staat is, dan nog kan een bouwkundige keuring en een bouwkundig rapport veel meer aan het licht brengen. Kortom: een bouwtechnische keuring van uw huis in Amsterdam kan u veel ongemakken besparen.

Neem contact op

De verwachte kosten helder in kaart gebracht

Nog voordat het koopcontract is getekend, gaat een inspecteur van Zogekeurd langs bij de woning om alles grondig te controleren op gebreken. In het bouwkundig rapport van uw huis in Amsterdam wordt een inschatting gemaakt van de kosten voor onderhoud en reparaties. Lopen de kosten te hoog op? Dan kunt u de koop staken of onderhandelen over de prijs. Een bouwkundige keuring is dus zeker de moeite waard om te laten uitvoeren, vooral wanneer het om een gedateerde woning gaat.

Boek uw keuring eenvoudig online

Bij Zogekeurd kiest u uit drie verschillende bouwkundige keuringen. De bouwtechnische keuring met de gewenste inhoudelijke punten van het bouwtechnisch rapport voor uw huis in Amsterdam, boekt u eenvoudig online. Ook in andere regio’s in Nederland voeren we inspecties uit, zoals in Enschede of Groningen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 244 01 44 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..