Specialist in MJOP

Hoe werkt een meerjarenonderhoudsplanning?

Om te beginnen, inventariseren onze inspecteurs de conditie van alle onderdelen van uw gebouw. Vervolgens krijgt u een uitgebreid plan met de benodigde reserveringen en maandtermijnen voor de komende vijftien en dertig jaar. Elke vier tot vijf jaar wordt het plan vernieuwd, waardoor u weer de zekerheid heeft van vele jaren zorgeloos wonen. U ontvangt twee plannen in pdf-formaat, met daarin alle reserveringen voor een periode van vijftien en dertig jaar. Ook ontvangt u daarvan twee Excelbestanden met alle hoeveelheden en reserveringen. Als laatste ontvangt u van ons het O-prognose voor uw VvE software (bijvoorbeeld Twinq). Zo heeft u alles in handen voor een goede reservering en een goed technisch beheer. Wij leveren in heel Nederland meerjarenonderhoudsplanningen aan die aan alle eisen van een goede MJOP voldoen.

Ontvang 75% subsidie

Zoekt u een duurzame of groene meerjarenonderhoudsplanning? Heeft uw gebouw bijvoorbeeld veel achterstallig onderhoud? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de SEEH-subsidie die kan oplopen tot 75%. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een duurzame MJOP door ons een e-mail te sturen. Geef hierbij ook even het aantal en het soort gebouwen door.

Lees onze brochure

Heeft u interesse in een voordelige meerjarenonderhoudsplanning? Lees onze uitgebreide brochure door of bekijk een voorbeeld van een MJOP en krijg hiermee een beter beeld van wat wij te bieden hebben. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 088 244 01 44. Het maakt ons niet uit waar uw gebouw staat: wij zijn er voor klanten door heel het land.