Specialist in MJOP

U wilt dat uw gebouw in een topconditie verkeert. Daarom laat u een MJOP of MJOB (meerjarenonderhoudsplan of -begroting) maken. Hiermee weet u exact waar u aan toe bent. Vervolgens kunt u deskundige bedrijven inschakelen die voor u het onderhoud uitvoeren. Zogekeurd geeft u precies aan wanneer het onderhoud moet plaatsvinden en welke reservering daarvoor nodig is.
Ontvang 75% subsidie! Zoekt u een duurzame - of groene MJOP? Heeft uw gebouw veel achterstallig onderhoud? U komt mogelijk in aanmerking voor de SEEH subsidie. Klik hier voor meer informatie of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe werkt het? Onze inspecteurs inventariseren de conditie van alle onderdelen van uw gebouw. Vervolgens krijgt u een uitgebreid plan met de benodigde reserveringen en maandtermijnen voor de komende 15 en 30 jaar. Elke 4 tot 5 jaar wordt het plan vernieuwd, waardoor u weer de zekerheid heeft van vele jaren zorgeloos wonen. U ontvangt twee plannen in PDF formaat, voor alle reserveringen voor een periode van 15 - en 30 jaar. Ook ontvangt u daarvan twee Excel bestanden met alle hoeveelheden en reserveringen. Als laatste ontvangt u van ons het O-prognose bestand voor uw VvE software (bijvoorbeeld Twinq). Zo heeft u alles in handen voor een goede reservering en een goed technisch beheer. Wij leveren MJOP's in heel Nederland.

 

Klik hier voor onze uitgebreide brochure.

Klik hier voor een voorbeeld van onze MJOP.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik hier en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef eenvoudig het aantal appartementen (en eventueel winkels) op en u ontvangt gelijk een vrijblijvende offerte.