Over ZO Gekeurd

De beste online-dienstverlener

Er zijn veel online aanbieders van keuringen. Vaak zit hier een verkooporganisatie achter die alleen de dienst verkoopt voor de keurder. U weet dan niet of uw keurder goed is verzekerd, deskundig is en snel levert. Het is erg vervelend als u daar achter komt als u op het punt staat om uw huis te kopen. Zogekeurd heeft eigen inspecteurs die goed zijn opgeleid en efficient kunnen werken door onze grote omvang. Door onze strenge kwaliteitseisen profiteert u van alleen de beste diensten. Zo bent u zeker van een goede koop en van een topkwaliteit van uw keuring.

Zogekeurd voor al uw keuringen en energielabels

Kies een betrouwbaar en deskundig keuringsbureau voor het uitvoeren van uw MJOP, energielabel en onderzoek. Er zijn veel aanbieders die niet altijd even snel en goed werk afleveren. Bij Zogekeurd bent u aan het goede adres. Wij hebben een landelijke dekking en deskundige inspecteurs. Zo heeft u een voordelige MJOP die altijd voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bouwkundige aankoopkeuringen (bouwtechno keuring)

U koopt een huis, dat kost al genoeg. U wilt u nieuwe woning graag laten keuren en niet te veel betalen. Maar kiest u wel een goede partij? Wordt het snel uitgevoerd en gerapporteerd? Zogekeurd werkt landelijk en snel. Hiermee heeft u de zekerheid van een goede en een goedkope keuring. De inspecteurs van Zogekeurd hebben een jarenlange ervaring en werken met geavanceerde softwareprogramma's om snel en vooral goed en compleet te kunnen rapporteren. En dat werkt in uw voordeel. Uw keuring wordt snel ingepland, uitgevoerd en gerapporteerd. Zo profiteert u van onze lage prijs en van de snelle service.