NHG Keuring

  • Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

Een NHG-keuring geeft een beknopt en helder overzicht van de staat van een woning. Zowat alle aspecten van de woning worden hierin meegenomen, zodat u precies weet wat de verwachte herstelkosten zijn en of die op korte of lange termijn noodzakelijk zijn. Zogekeurd uit Geldermalsen is gespecialiseerd in de NHG-bouwtechnische keuring en voert deze graag voor u uit. Uiteraard voorzien we u van een nauwkeurig en compleet bouwtechnisch rapport waarin alle bevindingen van de NHG-bouwtechnische keuring volgens de eisen zijn aangegeven.

Bekijk ons aanbod keuringen

Wat staat er zoal in het rapport van de NHG-keuring?

Om een NHG, oftewel Nationale Hypotheek Garantie te krijgen, is het soms nodig om een NHG-keuring te laten uitvoeren. Deze bouwtechnische keuring kan worden opgevraagd door de hypotheekverstrekker, zodat de NHG kan worden toegekend. U hoeft een NHG-keuring natuurlijk niet alleen voor uw bank te laten uitvoeren. Het is namelijk ook voor uzelf een voordeel om te weten wat de gebreken van de woning zijn. Deze ziet u soms bij de eerste bezichtiging niet direct. Met een NHG-bouwtechnische keuring bespaart u veel financiële ongemakken en kunt u zelfs nog onderhandelen over de prijs van de woning.

Neem contact op

Regel uw bouwkundige keuring eenvoudig

De specialisten van Zogekeurd werken door heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen, en voorzien al hun opdrachtgevers snel van een bouwkundig rapport. Zo hoeven zowel de koper als de verkoper niet lang te wachten op de NHG-keuring. Bekijk de verschillende keuringspakketten die wij aanbieden en boek uw pakket eenvoudig online. U regelt uw NHG-bouwtechnische keuring heel gemakkelijk en profiteert in een mum van tijd van onze kwalitatieve en efficiënte dienstverlening. Heeft u vragen? Neem dan contact op via 088 244 01 44 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan u graag te woord.