• Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

Energiebesparingsonderzoek

Wilt u een energiebesparingsonderzoek laten uitvoeren in uw woning of bedrijfspand? Bij Zogekeurd in Geldermalsen zijn we gespecialiseerd in het verrichten van energiebesparingsonderzoeken in elk type gebouw. Of u nu uw woning wilt laten onderzoeken of uw werkplaats: na onze jarenlange ervaring kunnen wij in elk type gebouw aan de slag

Lees meer over engergielabels

Een energiebesparingsonderzoek laten uitvoeren door professionals

Onze medewerkers zijn echte professionals. Na het uitvoeren van het energiebesparingsonderzoek, geeft de inspecteur u een passend advies en begeleidt hij of zij u in het energiezuiniger maken van uw gebouw. Bij ons vraagt u ook een (nieuw) energielabel aan. Wij geven een energielabel af aan zowel woningen als bedrijfsgebouwen tegen heldere kosten, inclusief reiskosten en het afmelden van labels. Dit energielabel geeft in één oogopslag aan hoe energiezuinig uw pand is in vergelijking met soortgelijke woningen of bedrijfsgebouwen. Deze informatie is vooral nuttig wanneer u een woning of een bedrijfsgebouw wilt verkopen of verhuren.

Neem contact op

Energiebesparing bij bedrijven en het energielabel voor bedrijfsgebouwen

Voor grote bedrijven is er, naast de bestaande energiebesparingsplicht, de informatieplicht. Deze geldt voor bedrijven die vanaf 50.000 kWh of 25.000 m³ aardgas per jaar verbruiken. Bij Zogekeurd kunt u niet alleen een energiebesparingsonderzoek laten uitvoeren, maar begeleiden we u ook. U begint met ons aan een traject dat ervoor zorgt dat uw bedrijf energiezuiniger wordt. Na het volgen van dit traject kunt u bij ons ook een nieuw energielabel voor bedrijfsgebouwen aanvragen.

Neem contact met ons op

Wilt u voordelig een energiebesparingsonderzoek laten uitvoeren? Of heeft u interesse in een energielabel of EPA-keuring voor woningen of bedrijfsgebouwen? Vraag dan een offerte aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn beschikbaar voor elk Nederlands adres. Ook voor bouwkundige keuringen door heel Nederland kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld in Utrecht of Amsterdam. Voor vragen of meer informatie kunt u ons ook een e-mail sturen of bellen via 088 244 01 44.