EPA-keuringen

  • Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

EPA-keuringen worden uitgevoerd om gebouwen van een energielabel te voorzien. Sinds 2008 is het energielabel verplicht bij onder meer nieuwbouw, de verkoop en verhuur van panden. Als specialist in energielabels informeren wij u graag over de mogelijkheden. Wanneer u ons inschakelt om een energielabel op te stellen, profiteert u van onze kwalitatief hoogwaardige en efficiënte dienstverlening. Ontdek de mogelijkheden bij ZoGekeurd in Geldermalsen. Wij hebben een landelijke dekking.

Bekijk ons aanbod keuringen

Energielabels voor woon- en utiliteitsfunctie

Wanneer u een woonhuis verkoopt, is het verplicht om een energielabel aan te leveren. Het is immers belangrijk dat er voor (nieuwe) eigenaren betrouwbare informatie beschikbaar is over de energiezuinigheid van een huis. Zogekeurd stelt uw energielabel op vanaf € 329,- inclusief btw en hanteert de hoogste kwaliteitseisen voor onze dienstverlening. Ook voor bedrijfspanden kunt u bij ons terecht, wij stellen da een EP-U-label voor u op. Bekijk de tarieven, vraag een offerte aan voor onze EPA-keuringen en wees direct op de hoogte van de kosten voor uw EPA-W- of EPA-U-label.

Neem contact op

Ontdek onze diverse diensten

Wilt u bijvoorbeeld de oppervlakte van uw vastgoed weten? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een meting volgens de NEN-norm 2580. Ook voor verschillende bouwkundige keuringen, zoals de NHG-keuring, schakelt u ons in. U bereikt ons via het telefoonnummer 088 244 01 44 of het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij beantwoorden graag al uw vragen.