Een bouwtechnische keuring laten uitvoeren in Enschede

  • Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

Schakel onze inspecteurs in voor een bouwtechnische keuring in Enschede en wees verzekerd van een helder en nauwkeurig rapport over de staat van uw (toekomstige) woning. Zogekeurd uit Geldermalsen zet eigen, goed opgeleide en onafhankelijke inspecteurs voor u in en we stellen bij iedere keuring hoge kwaliteitseisen. Wanneer u een woning in Enschede wenst te kopen, garanderen wij een bouwtechnische keuring die u optimaal voorbereidt op eventuele herstelkosten op de korte en lange termijn.

Bekijk ons aanbod keuringen

Onze mogelijkheden voor een bouwtechnische keuring in Enschede

Een bouwtechnische of bouwkundige keuring is vaak nodig wanneer u een huis wilt kopen. Deze is nooit verplicht, maar kan u wel een hoop onverwachte kosten besparen. Zeker bij een gedateerde woning is een dergelijke keuring aan te raden. Bij Zogekeurd kiest u uit drie verschillende pakketten die u direct online kunt boeken:

  • ZO-opleverkeuring
  • ZO-standaardkeuring
  • ZO-premium keuring

Weet u niet precies welke bouwtechnische keuring voor u in Enschede van toepassing is? Dan geven we u graag meer informatie. U kunt ook voorbeeldrapporten bekijken, zodat u weet welke informatie wij u na de keuring verstrekken. Wilt u een NHG-keuring laten uitvoeren? Ook dat is bij ons mogelijk.

Neem contact op

Maak gebruik van diverse professionele diensten

Naast een bouwkundige keuring, bieden we in Enschede en in de rest van Nederland ook andere diensten aan, altijd met de hoogste kwaliteit en deskundigheid. Denkt u bijvoorbeeld aan de blowerdoortest en andere energiebesparingsonderzoeken. Heeft u vragen voor ons? Bel dan naar 088 244 01 44 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan u graag te woord.