Energielabelkeuring

  • Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

Wilt u het energielabel van uw woning laten bepalen door een keuring tegen een lage prijs? Dan bent u in goede handen bij Zogekeurd in Geldermalsen. Door heel Nederland stellen wij voor allerlei woningen en bedrijfsgebouwen goedkoop het juiste energielabel op. Heeft u een energielabel nodig en een specialist die deze opstelt voor diverse panden? Wij gaan graag voor u aan de slag en werken op een efficiënte manier. Ook stellen wij de hoogste kwaliteitseisen centraal voor onze keuringen. Laat u informeren over de mogelijkheden!

Bekijk ons aanbod keuringen

Het juiste energielabel laten bepalen middels een keuring voor een goedkoop tarief

In bepaalde gevallen is het nodig om een energielabel te laten vaststellen door middel van een professionele keuring. Wanneer u een huis gaat kopen, is het soms een hele tijd geleden dat het laatste label opgesteld is. De verkoper of verhuurder van een pand is wel verplicht om een energielabel beschikbaar te stellen, al voordat de keuring is aangevraagd door de kopers. Bouwt u een nieuwe woning? Ook dan is een energielabel en een keuring hiervoor nodig. Wanneer u goedkoop een energielabel wilt laten opstellen, zal de prijs van onze keuring u zeker tevredenstellen. Zogekeurd stelt uw energielabel namelijk op vanaf € 329,- inclusief btw.

Neem contact op

Een energielabel voor bedrijfsgebouwen

Heeft u voor een bedrijfsgebouw een energielabel nodig en wilt u niet een te hoge prijs betalen? Dan bieden wij in uw situatie eveneens een goedkoop energielabel. We rekenen vaste lage tarieven voor EPA-U energielabels, inclusief reiskosten en het afmelden van de labels. Bekijk het overzicht en zie direct wat uw investering is. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan en plan een afspraak in

Wilt u een afspraak maken voor uw bedrijf of een offerte aanvragen als particulier? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt onze specialisten ook bereiken door te bellen naar 088 244 01 44. Vervolgens krijgt u duidelijkheid over de prijs en profiteert u snel van een goedkoop energielabel. Ook voor andere diensten op het gebied van inspecties en keuringen kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld de blowerdoortest en het meerjarenonderhoudsplan voor uw VvE.