Bouwkundig rapport Groningen

  • Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

Voor een bouwkundig rapport voor uw huis in Groningen schakelt u Zogekeurd uit Geldermalsen in. Bij ons profiteert u van een deskundige dienstverlening tegen scherpe prijzen. Wanneer u onze inspecteurs inschakelt voor een bouwkundige inspectie, bent u verzekerd van een efficiënte aanpak met een snel resultaat. Heeft u een bouwkundig rapport nodig voor uw pand in Groningen? Bekijk dan onze verschillende pakketten en boek eenvoudig online het pakket naar uw keuze.

Bekijk ons aanbod keuringen

Een bouwkundig rapport voor uw toekomstige woning in Groningen

Gaat u een huis kopen in de regio Groningen en wilt u duidelijkheid over de staat van de woning middels een bouwkundig rapport? Dan kiest u het best voor een specialist die onafhankelijk, nauwkeurig en snel zijn werk doet. Onze goed opgeleide specialisten hanteren dan ook strenge kwaliteitseisen bij de uitvoer van hun bouwtechnische keuringen. Of u nu gaat voor een opleverkeuring of een premium keuring met geschatte herstelkosten en kleurenfoto’s: u weet bij Zogekeurd precies waar u aan toe bent en neemt zo de juiste beslissing tijdens het aankoopproces.

Neem contact op

Ontdek onze vele diensten

Naast een bouwkundig rapport voor uw woning in Groningen, kunt u bij ons ook terecht voor een energielabelkeuring, een blowerdoortest en vele andere diensten. Onze inspecteurs zijn actief door heel Nederland en zijn in staat u snel van dienst te zijn. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 088 244 01 44 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..