Opleverkeuringen

Heeft u een opleverkeuring nodig? Zogekeurd uit Geldermalsen is u graag van dienst. Uw nieuwe droomhuis wordt binnenkort opgeleverd. Daarmee breekt voor u een spannende tijd aan. Voordat u de sleutel in handen krijgt, biedt de aannemer u de mogelijkheid uw huis grondig te controleren. Omdat u niet voor verrassingen wilt komen te staan, wilt u uw nieuwe woonhuis bouwkundig laten inspecteren door een deskundige inspecteur. Met een deskundige blik inspecteren we uw droomhuis tijdens de opleverkeuring op alle bouwkundige eisen. Zijn er opleverpunten? Dan heeft u de zekerheid dat deze goed worden vastgelegd in het proces-verbaal van oplevering. En zijn er geen verbeterpunten? Ook dat is plezierig om te horen van een deskundige inspecteur van Zogekeurd!

Ontvang € 22,- of € 38,- korting bij meer dan één opleverkeuring

Wij bieden niet alleen een opleverkeuring aan tegen een scherpe prijs; u krijgt ook korting wanneer u meerdere keuringen laat uitvoeren. U betaalt dan het volgende:

  • Eén opleverkeuring € 349,- incl. BTW
  • Twee of drie opleverkeuringen € 327,- incl. BTW
  • Vier of vijf opleverkeuringen € 311,- incl. BTW

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om direct uw kortingscode aan te vragen voor uw nieuwbouwwoning. Het werkt simpel: vraag uw buren om mee te doen aan een gezamenlijke oplevering. Kan onze inspecteur de woningen achter elkaar opnemen? Dan ontvangt u een kortingscode voor onze webshop om tot € 38,- te besparen op uw opleverkeuring.

Kies uit verschillende keuringspakketten

Naast de opleverkeuring, kunt u ook kiezen uit andere pakketten voor de bouwkundige keuring. Een pakket boekt u eenvoudig en snel online, waardoor u in een mum van tijd een keuring heeft geregeld. Wij voeren de opleverkeuring en andere bouwtechnische keuringen door heel Nederland uit, zoals in Utrecht en Enschede. Heeft u nog vragen voor ons? Bel gerust naar 088 244 01 44 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Meer informatie:

Waarom heb ik een opleverkeuring nodig?
Wat is het verschil tussen een vooroplevering en een oplevering?
Heb ik bij een vooroplevering ook een keuring nodig?
Tips voor een goede opleveringskeuring
Is een collectieve korting mogelijk?