Blowerdoortest

Zoekt u een betrouwbare partner die een blowerdoortest kan uitvoeren in uw woning of bedrijfspand? Onze medewerkers werken met gekalibreerde Minneapolis en Retrotec apparatuur, welke in de markt bekend staan om hun nauwkeurigheid. Zo bent u zeker van een goede meting.

Waarom kiezen voor een blowerdoortest?

De duurzaamheid van gebouwen krijgt een steeds prominentere rol. De luchtdichtheid van een constructie wordt steeds belangrijker. Om die luchtdichtheid aantoonbaar te maken, worden luchtdichtheidsmetingen met een blowerdoortest uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld last van tocht? Of heeft u een van de bekende andere redenen om voor een blowerdoortest te kiezen? Laat dit dan over aan professionals. Voor een goede meting is voldoende opleiding en parate kennis een absolute noodzaak. Daarom selecteert Zogekeurd de beste gecertificeerde en geaccrediteerde bedrijven voor u die exact weten hoe een blowerdoor werkt. Uw metingen worden dus exact uitgevoerd conform NEN 2686, NEN-EN 13829, SKH-Publicatie 13-01 en BRL 5027. Hiermee weet u zeker dat de luchtdichtheidsmeting op een juiste manier wordt uitgevoerd.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een blowerdoortest? Wij voeren voor u de meting uit vanaf slechts € 295,- exclusief BTW en inclusief reiskosten en rapportage. Bekijk de prijslijst en vraag een offerte op maat aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bieden onze diensten in heel Nederland aan en komen graag bij u langs om een luchtdichtheidsmeting uit te voeren. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 244 01 44 of door te mailen.