Een bouwkundige keuring laten uitvoeren in Utrecht

  • Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

Een bouwkundige keuring geeft u duidelijkheid over eventuele herstelkosten en geeft u zekerheid over uw woningaankoop in Utrecht. Zogekeurd uit Geldermalsen is gespecialiseerd in de bouwtechnische keuring en is iedere opdrachtgever in Utrecht en de rest van Nederland snel van dienst. Naast hoge kwaliteitseisen, een deskundige aanpak en een snelle levering, profiteert u bij ons ook van scherpe prijzen. Wanneer u een bouwkundige keuring door ons in Utrecht laat uitvoeren, hanteren wij bovendien een onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Dat zijn de uitstekende diensten van Zogekeurd die u een zorgeloze woningaankoop garanderen!

Bekijk ons aanbod keuringen

Een bouwkundige keuring in Utrecht die u direct zekerheid en resultaat geeft

Een huis bezichtigen is vaak niet voldoende om de staat van het huis te kunnen beoordelen. Veel kopers kiezen dan ook voor een bouwtechnische keuring, bijvoorbeeld wanneer zij een huis in Utrecht kopen. Dit is zeker het geval wanneer een woning wat gedateerd is. Voor de aankoop van een huis wordt deze keuring ook vaak als voorbehoud gebruikt. Lopen de kosten te hoog op? Dan is er een mogelijkheid om de koop van het huis te staken. Wanneer de bouwkundige keuring te hoge herstelkosten aangeeft voor uw huis in Utrecht, kunt u ook onderhandelen over de prijs en een ander bod uitbrengen. De kans wordt dus groter dat u voor de woning een eerlijkere prijs betaalt. Kortom: een bouwtechnische keuring van uw huis in Utrecht is in de meeste gevallen zeker de moeite waard. Onze specialisten geven u hierover graag meer informatie.

Neem contact op

Boek uw keuring direct online

Niet alleen in Utrecht, maar ook in andere plaatsen in Nederland voeren wij graag een bouwtechnische keuring uit. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook klanten in Groningen en Enschede van dienst. U boekt eenvoudig uw bouwkundige keuring naar keuze online. Heeft u vragen over uw bouwtechnische keuring in Utrecht of elders? Bel dan gerust naar 088 244 01 44 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..