• Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

VvE Onderhoud

Wanneer u een appartement koopt in een complex, wordt u automatisch lid van een VvE (Vereniging van Eigenaren) en bent u samen met de andere leden verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. Veel VvE’s besluiten om een onderhoudsplan, oftewel meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te stellen, waardoor iedereen exact weet waar hij of zij aan toe is. Dit is echter een erg ingewikkelde en tijdrovende klus, of het nu gaat om een MJOP voor een kleine of voor een grote VvE. Om misverstanden te voorkomen, doet u er goed aan deze taak over te laten aan een specialist. Bij Zogekeurd in Geldermalsen hebben we verschillende vakkundige inspecteurs die voor uw VvE graag een overzichtelijk onderhoudsplan of meerjarenonderhoudsplan opstellen.

Bekijk ons aanbod keuringen

Schakel als VvE een betrouwbare partner in voor onderhoud en een meerjarenonderhoudsplan

Kiest u er met uw grote of kleine VvE voor een onderhoudsplan of MJOP op te laten stellen door een professional? Wij werken door heel Nederland en zijn inmiddels een betrouwbare partner voor vele VvE’s in het land. Wanneer u ons inschakelt, komt er eerst een inspecteur langs die inventariseert hoe uw gebouw ervoor staat. Vervolgens ontvangt u een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) die u met uw kleine of grote VvE gebruikt om uw gebouw in goede conditie te houden. Elke vier tot vijf jaar wordt dit plan vernieuwd, zodat het altijd actueel is en u zorgeloos kunt wonen. Gaat u uw appartement binnenkort verkopen en heeft u een nieuwe woning op het oog? Bij Zogekeurd staan we u hierin graag bij en kunnen we uw nieuwe huis voorzien van een uitgebreide keuring.

Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij informeren u graag verder over het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor uw grote of kleine VvE. Wilt u bijvoorbeeld weten welke kosten eraan verbonden zijn als uw VvE een onderhoudsplan door ons laat opstellen? Of wilt u weten wat het kost om uw nieuwe woning te laten keuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U bereikt ons ook telefonisch via 088 244 01 44. Naast de MJOP voor de VvE schakelt u ons ook in voor andere diensten. Denkt u bijvoorbeeld aan de NHG-keuring of een energiebesparingsonderzoek.