Wat kost een energielabel?

EP-U Energielabels voor bedrijfsgebouwen

Hieronder treft u een overzicht van onze vaste lage tarieven voor EP-U energielabels per oppervlakte van uw object excl. BTW. Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en het afmelden van de labels. Zo weet u gelijk wat uw investering is. Wilt u snel uw EP-U energielabel ontvangen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vermeld dan het adres en een inschatting van het oppervlak. Wij plannen dan gelijk uw afspraak in en u beschikt dan zo snel mogelijk over uw energielabel.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor woningen

Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij zowel het verkopen als het verhuren van een woning is het belangrijk dat u betrouwbare informatie over de energiezuinigheid geeft. Daar staat het energielabel voor woningen voor. Met klassen A++ tot en met G en de kleuren groen tot en met rood geeft het label in één oogopslag aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen. Zogekeurd stelt uw energielabel op vanaf € 349,- inclusief BTW.

Voor uw utiliteitgebouwen zoals kantoren, winkels en scholen geeft Zogekeurd ook energielabels af, een zogenaamde EPA-U. Bij een gebouw met meerdere gebruiksfuncties is het vaak is het lastig om vast te stellen of u een label nodig heeft voor de woonfunctie (EPA-W) of een energielabel voor een utiliteitfunctie (EPA-U). Belt of mailt u dan gerust met Zogekeurd en wij geven u het beste advies. Wij controleren dan de registratie van uw pand en zien welke functie maatgevend is voor uw energielabel.

Ook als sprake is van nieuwbouw kunnen wij uw gebouw voorzien van een energielabel. Telt uw project meerdere woningen of appartementen? Dan stellen wij een scherpe offerte voor u op. U kunt vrijblijvend uw projectgegevens doormailen waarna u snel een offerte op maat ontvangt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u weten hoe u het beste energie kunt besparen? Klik dan hier.