• Eigen inspecteurs
  • Landelijke dekking
  • Lage prijzen met snelle service

Bouwtechnische keuring in huis

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die een bouwtechnische keuring in uw huis kan uitvoeren? Dan zit u bij ons goed. Wij beschikken over eigen inspecteurs die goed zijn opgeleid en efficiënt te werk gaan. Door de grote omvang van ons bedrijf en de strenge kwaliteitseisen die wij stellen, profiteert u van de allerbeste diensten. Waar u bij sommige aanbieders van bouwkundige keuringen in uw huis of woning niet altijd weet of de keurder goed is verzekerd, of hij/zij deskundig is en of hij/zij snel levert, weet u dat bij ons wel. Onze deskundige medewerkers hebben inmiddels jarenlange ervaring en voeren altijd een professioneel bouwkundig onderzoek uit in uw woning.

Bekijk ons aanbod keuringen

Waarom u een bouwtechnische keuring in uw huis laat doen

Wanneer u een bouwkundige keuring in uw huis laat doen, komt er iemand langs voor een onafhankelijke visuele inspectie van uw woning. Na het doen van het bouwkundig onderzoek, vertelt de inspecteur u in welke bouwkundige staat uw woning verkeert. U vraagt zich misschien af waarom deze informatie nuttig is. Het antwoord is simpel: wanneer u van plan bent een nieuwe woning te kopen en u een bouwkundige keuring laat doen in dit huis, dan voorkomt u dat u na aankoop voor onverwachte kosten komt te staan. Een inspecteur gaat tijdens deze bouwtechnische keuring, nog voordat u het koopcontract heeft getekend, na welke gebreken uw huis heeft. Vervolgens geeft de inspecteur een schatting van de kosten waarmee u uw huis weer volledig kunt opknappen. Mochten deze kosten hoger oplopen dan verwacht, dan kunt u bijvoorbeeld besluiten de koop te staken. Een veelvoorkomende oplossing is daarnaast om te onderhandelen over de vraagprijs van de woning. De aankoopprijs van uw huis kan dus door een bouwtechnische keuring ver dalen.

Neem contact op

Keuze uit 3 verschillende bouwkundig onderzoeken in elke woning

Laat de bouwtechnische keuring in uw nieuwe huis aan ons over en kies zelf hoe uitgebreid u dit wilt laten doen. Wilt u bijvoorbeeld alleen een kwaliteitscontrole en een overzicht van de gebreken? Of wilt u ook kleurenfoto’s, een schatting van de herstelkosten en een passend advies ontvangen? Wij bieden drie verschillende bouwkundige keuringen aan die we in elk huis en in elke woning uitvoeren.

Laat de bouwtechnische keuring in uw huis over aan ons

Kiest u ervoor om een bouwkundig onderzoek in uw woning te laten uitvoeren? Laat dit dan aan ons over. Door onze voordelige prijzen en vakkundige inspecteurs maken wij van al onze klanten door heel Nederland een tevreden klant. Boek de bouwtechnische keuring van uw huis eenvoudig en snel via onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 244 01 44 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..