Blowerdoortest

Zoekt u een betrouwbare partner die een blowerdoortest of blowerdoormeting kan uitvoeren in uw woning of bedrijfspand? Dan vindt u bij Zogekeurd in Geldermalsen de juiste specialisten in luchtdichtheidsmetingen. Onze medewerkers werken met gekalibreerde Minneapolis en Retrotec apparatuur, welke in de markt bekend staan om hun nauwkeurigheid bij iedere blowerdoormeting. Zo bent u zeker van betrouwbare luchtdichtheidsmetingen. Tevens informeren wij u over de kostprijs van een blowerdoortest en of een blowerdoormeting verplicht is in uw situatie.

Waarom kiest u voor een blowerdoortest?

De duurzaamheid van gebouwen krijgt een steeds prominentere rol. De luchtdichtheid van een constructie wordt steeds belangrijker, wat de duurzaamheid van een pand grotendeels bepaalt. Om die luchtdichtheid aantoonbaar te maken, worden luchtdichtheidsmetingen met een blowerdoormeting uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld last van tocht? Of zijn er andere redenen om voor een blowerdoormeting te kiezen? Laat de luchtdichtheidsmetingen dan over aan professionals. Voor een goede meting is voldoende opleiding en parate kennis een absolute noodzaak. Daarom selecteert Zogekeurd de beste gecertificeerde en geaccrediteerde bedrijven voor u die precies weten hoe een blowerdoor werkt. Uw metingen worden dus exact uitgevoerd conform NEN 2686, NEN-EN 13829, SKH-Publicatie 13-01 en BRL 5027. Hiermee weet u zeker dat de blowerdoormeting op een juiste manier wordt uitgevoerd.

Is een blowerdoortest verplicht?

Een blowerdoortest is vaak een noodzaak bij de meting van de duurzaamheid van een pand, maar in sommige gevallen is deze test zelfs verplicht. U bent verplicht een blowerdoortest te laten doen wanneer u een passiefhuiscertificaat wilt verkrijgen. Ook voor een EPC-keuring moet de blowerdoormeting worden uitgevoerd om de luchtdichtheid aan te tonen. Ten slotte is dit ook het geval bij een EPB-aangifte. Wilt u weten of de blowerdoortest in uw geval verplicht is? Vraag gerust om meer informatie.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een blowerdoortest en bent u benieuwd naar de kostprijs? Wij voeren voor u de meting uit vanaf slechts € 295,- exclusief btw en inclusief reiskosten en rapportage. Bekijk de prijslijst en vraag een offerte op maat aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat u precies op de hoogte bent van de kostprijs van uw blowerdoortest. Wij bieden onze diensten in heel Nederland aan en komen graag bij u langs om een luchtdichtheidsmetingen uit te voeren. Heeft u nog vragen of wilt u, naast de kostprijs, meer informatie over de blowerdoortest? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 244 01 44 of door te mailen. Ook wanneer u meer wilt weten over andere diensten, bijvoorbeeld de bouwkundige- of energielabelkeuring, staan we u graag te woord.